Melander hoppas på ny strategi

Sport Artikeln publicerades

Efter ett träningspass för ett par månader sedan i Skurups inomhushall började det ömma i den nedre magtrakten hos Dennis Melander och sedan dess har han tyvärr gått skadad. I väntan på hjälp från en specialistläkare sätter Dennis hoppet till en ny strategi.

I gårdagens TA förklarade Dennis Melander om skadan:

– Det är en märklig skada och i två månader har jag haft ont mellan ena höftböjen och ena ljumsken men jag har varken ont i själva ljumsken eller i själva höftböjen.

Man förstår attDennis Melander – som normalt är förste lagkapten i TFF – vill tillbaka till fotbollen snarast möjligt och han gör framsteg för varje dag. I går kunde han löpträna för fullt och han var även med i TFF-träningen när det gällde att träna anfallsspel med backarna högt upp.

– Jag har ännu inte varit med i något fotbollsspel och jag har ingen aning om när det kan bli. Jag hoppas komma till hos Harald Roos (HIF-läkare) men han är chef för flera avdelningar inom sjukvården, så jag förstår att det är svårt att få tid.

I väntan på en tidhos docent Roos har Dennis Melander testat annat och han har i jakten på botemedel även varit hos naprapaten Per Bergman i Anderslöv.

– Per Bergman har hjälpt mig med en annan strategi och han har jobbat med ryggen och som mycket möjligt kan ha bidragit till att jag har ont och det är möjligt att det handlat om en snedbelastning. Behandlingen känns rätt och det är bara att hoppas att det blir bättre efterhand.

Hur mycket vågar du vara med på av den ordinarie fotbollsträningen i nuläget?

– Så mycket jag får och så mycket kroppen tål.