Annons

Målfest på Thurevallen

Det blev en galen målfest på Thurevallen när Lilla Beddinge tog emot Skanör/Falsterbo. Så här gick det i övriga lokala veckomatcher.
Fotboll • Publicerad 22 maj 2019
Lilla Beddinges Robert Nilsson försöker ta bollen från Oskar Anstrin i Skanör/Falsterbo. Foto: Jonas Elgh
Lilla Beddinges Robert Nilsson försöker ta bollen från Oskar Anstrin i Skanör/Falsterbo. Foto: Jonas Elgh

Division fem

Skabersjö– Skegrie 0–0

Annons

Det blev delad pott i toppmatchen i Skabersjö. Båda lagen är därmed kvar som tvåa och trea i tabellen, fyra poäng efter tabellettan Ariana som tagit full pott hittills. Det är just Ariana som kommer till Snarringe IP på lördag, då tabelltvåan Skegrie kan knapra in på Malmöklubben.

Division sex

Lilla Beddinge–Skanör/Falsterbo 5–6 (1–1)

Lilla Beddinge: Jacob Olsson 3, Adam Norén, Robert Nilsson.

Det blev en galen målfest på Thurevallen på onsdagskvällen. Elva mål fick åskådarna se. Hemmalagets Jacob Ohlsson gjorde tre mål, trots det räckte det alltså inte till poäng. Hans tredje mål betydde dessutom 5–3 i 71:a minuten, men gästerna kom tillbaka. 5–4 kom i 83:e minuten, 5–5 i 87:e och bara minuten därpå kom 5–6. Tungt för hemmalaget.

Anderslövs Boik–Näset 2–2 (2–1)

Boik: Kim Eriksson 2.

Anderslöv har fått fart på spelet. Efter fem raka inledande förluster har det nu blivit poäng tre matcher i rad. På onsdagen blev det en poäng mot tabelltrean Näset. Kommit igång har även Kim Eriksson med sitt målskytte. Han gjorde Boiks båda mål i matchen. Bägge kom i första halvlek. Men tio minuter in i andra halvlek kom Näsets kvittering.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons