Annons

Magnus Andersson stannar i TFF

Mittfältaren Magnus Andersson har bestämt sig för att stanna i TFF. 31-åringen skrev på onsdagen på ett ettårskontrakt med klubben.
Sport • Publicerad 23 januari 2013
Magnus Andersson stannar i TFF.
Magnus Andersson stannar i TFF.Foto: Tomas Nyberg

– Det känns skönt att ha tagit ett beslut. Jag har fått ett heltidsjobb i Trelleborg, då kändes TFF som det naturliga valet, berättar Magnus Andersson.

Andersson kom till TFF 2007 och kommer nu att påbörja sin sjunde säsong i klubben. Han har många allsvenska säsonger bakom sig, både med TFF och Halmstads BK, och kommer att bli en av få rutinerade krafter i TFF:s nya lagbygge.

Annons

Han säger att han är redo att ta på sig en ledarroll i laget.

– Det blir väl så automatiskt med tanke på det man har med sig i bagaget, och det vill jag ha också. Jag har haft många bra tränare och tycker att jag har bra värderingar som jag vill dela med mig av.

Är målet att vinna division ett södra och gå upp i superettan direkt?

– Jag vet inte om jag vågar sätta något mål. Vi har satt mål de senaste åren och det har inte gått så bra. Det viktigaste är till att börja med att hitta en bra känsla. Förhoppningen är självklart att vi ska vara med i toppen, men det tar tid att spela i hop laget.

– Jag tycker det känns spännande, det är mycket nytt och det gäller att få ihop en grupp som funkar.

Magnus Andersson kommer att göra sin första träning med TFF på torsdag.

Martin Falkenby
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons