Lilla Beddinge tog säsongens tredje seger

Laget i damernas division fyra studsade tillbaka från förra omgångens förlust genom att besegra Backarnas FF efter en chansrik andra halvlek.
Fotboll • Publicerad 13 september 2019
Lilla Beddinge BK har fått lite luft till bottenlagen i division fyra efter den senaste segern mot Backarnas FF.Foto: Niklas Gyberg Ivarsson

Division fyra, damer

Backarnas FF–Lilla Beddinge BK 0–2 (0–0)

Lilla Beddinge: Jonna Lindvall, My Lindskog.

Efter en tung förlust i söndagens match tog Lilla Beddinge sig till Kirsebergs IP med siktet inställt på tre poäng. I matchens inledande minuter var det gästerna som tog kommandot men ett temposkifte gjorde att det inte blev något mål i första halvlek. Istället tog de nya tag i halvtid och i andra halvlek gjorde gästerna från Lilla Beddinge både ett och två mål.

– Det var en bra match och tre viktiga poäng. Vi skapar enormt mycket chanser så det är absolut i underkant med 2–0. Det var en helt annan tändning i denna matchen än förra där det kändes lite avslaget, säger Lilla Beddinges tränare, Patrik Bengtsson.