Annons

Larsson stängs av efter fula tilltaget

I det allsvenska mötet mellan Norrköping och TFF sparkade Jordan Larsson ner Trelleborgs Robin Nilsson. Larsson blev utvisad för tilltaget och har redan avtjänat en match avstängning.
Fotboll • Publicerad 8 maj 2018
Domaren Jonas Eriksson ger rött kort till Norrköpings Jordan Larsson under söndagens allsvenska fotbollsmatch mellan IFK Norrköping och Trelleborgs FF på Östgötaporten.
Domaren Jonas Eriksson ger rött kort till Norrköpings Jordan Larsson under söndagens allsvenska fotbollsmatch mellan IFK Norrköping och Trelleborgs FF på Östgötaporten.Foto: Stefan Jerrevång/TT

På tisdagen meddelade Svensk Fotbollförbundet att Jordan Larsson stängs av i ytterligare två matcher.

Det var i matchens 59:e minut i mötet mellan Norrköping och TFF på Östgötaporten som något slog slint i Jordan Larssons huvud.

Annons

Robin Nilsson vann boll precis utanför TFF:s straffområde. I momentet efter sparkas han sedan ner av Jordan Larsson. Domare Jonas Eriksson tvekade inte utan halade upp det röda kortet ur fickan och visade ut Norrköpings anfallare.

– Jag tittar på bollen och känner sedan att jag får en hård spark. Det gör ont, sen är det svårt att uppfatta vad som händer. Jag har sett på bilderna efteråt och utvisningen är inte så mycket att snacka om, sa Robin Nilsson om händelsen.

Även Jordan Larsson höll med om att det röda kortet inte var något att snacka om.

På tisdagen meddelade Svenska Fotbollförbundet att 20-årige Larsson nu stängs av i ytterligare två matcher (redan avtjänat en match) för det fula tilltaget. Han missar därmed matcherna mot IFK Göteborg och Dalkurd.

Hjalmar Tell
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons