Kuststaden tog tredje raka vinsten

Hemma i Söderslättshallen har KHK imponerat under upptakten av säsongen. Mot Näsby Handboll på fredagskvällen tog Kuststaden ännu en seger.
Handboll • Publicerad 26 oktober 2018
Max Falkman är Kuststadens målkung hittills i år med 35 fullträffar på fem matcher.Foto: Tomas Nyberg

Kuststadens HK fortsätter att ta tvåpoängare i division tre södra Skåne och Max Falkman fortsätter göra mål. KHK-spelaren är nu uppe i totalt 35 på fem matcher.

Under fredagskvällen ledde han sitt Kuststaden mot ännu en seger när laget tog emot Näsby Handboll på hemmaplan.

Det började dock med att Näsby tog initiativet och Kuststaden fick kämpa sig tillbaka till kvittering efter kvittering. Men efter knappt tio minuter vaknade Kuststaden på riktigt.

När domaren blåste för halvtidsvila hade hemmalaget dragit iväg till en sexmålsledning.

Kuststaden fortsatte att spela ut gästerna och ledde under en treminutersperiod i andra halvlek med hela nio mål. Mot slutet av matchen slappnade KHK av lite, men det räckte ändå till en tremålsvinst och totalt 26–23 till Kuststaden.

Trelleborgarna tar sig nu upp på en tredjeplats i tabellen. Nästa vecka väntar en bortamatch mot bottenlaget Hässleholms HF.