Annons

Hugo Andersson ser ut att kunna spela på söndag

TFF:s mittback Hugo Andersson har börjat träna igen efter knäproblemen och ser ut att kunna spela i söndagens match mot Jönköpings Södra.
Fotboll • Publicerad 19 juni 2019
Hugo Andersson i matchen mot Östers IF.
Hugo Andersson i matchen mot Östers IF.Foto: Christer Thorell

Hugo Andersson missade lördagens match mot Brage på grund av en ömmande knäskålssena. Men det verkar inte vara någon större fara med honom.

Lånet från Malmö FF tränade igen på tisdagen. På onsdagen var han med på två tredjedelar av träningen.

Annons

– Det ser positivt ut. Förhoppningen är att han kan träna för fullt på fredag och då ska han vara disponibel på söndag, säger TFF:s manager Peter Swärdh.

Dessutom är även TFF:s andra Hugo Andersson (Vellinge) tillbaka i träning efter sin långvarige knäskada. Även Albin Nilsson är tillbaka i full träning.

TFF möter Jönköpings Södra borta på söndag. Det är sista matchen innan sommaruppehållet. Superettan har sedan återstart, för TFF:s del, den 13 juli, när Syrianska kommer till Vångavallen.

Men den 6 juli kommer TFF att möta danska Silkeborg i en träningsmatch på Vångavallen.

TFF kommer att vara träningslediga efter söndagens match fram till den 2 juli.

TA-sporten kommer att rapportera direkt från söndagens möte på Stadsparksvallen, där ju TFF säkrade sitt allsvenska avancemang 2017.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons