Annons

Hugo Andersson med i truppen till kvalet inför U21-EM

TFF:s Malmölån, Hugo Andersson, fortsätter få förtroende i det svenska U21-landslaget. Under onsdagen togs han åter ut i Roland Nilssons 20-mannatrupp som ska spela EM-kval mot Irland.
Fotboll • Publicerad 7 november 2019
Senast Hugo Andersson spelade från start med U21-landslaget blev det förlust mot Irland med 1–3 och Hugo Andersson varnades i den 32:a minuten.
Senast Hugo Andersson spelade från start med U21-landslaget blev det förlust mot Irland med 1–3 och Hugo Andersson varnades i den 32:a minuten.Foto: Patric Söderström/TT

20-åringen har den gångna säsongen varit på lån från Malmö FF och har spelat 27 matcher i superettan för TFF. Nu ska han snart återvända till Malmö. Dock ska ett landslagsläger hinnas med.

Senast U21-landslaget mötte Irland spelade Hugo Andersson från start. Då slutade det med förlust, 1–3. Sedan dess har han mest fått sitta på bänken. Nu väntar nytt möte mot Irland, som leder grupp ett i EM-kvalet, men har fler matcher spelade än de flesta andra.

Annons

Utöver Hugo Andersson finns även Trelleborgsbekante Dennis Hadzikadunic, nu i FC Rostov, med i U21-landslagets trupp.

Matchen mot Irland spelas i Dublin den 19 november.

Niklas Gyberg IvarssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons