Annons

Han blir ny försäljningschef i TFF

En före detta handbollsspelare i Stavsten blir ny evenemangs- och försäljningsansvarig i Trelleborgs FF.
Fotboll • Publicerad 4 september 2019
Hans Torsmar. Foto: Trelleborgs FF
Hans Torsmar. Foto: Trelleborgs FF

Hans Mattisson slutade för en vecka sedan som försäljningsansvarig i Trelleborgs FF. På onsdagen presenterade klubben hans ersättare. Trelleborgaren Hans Torsmar, som var med och förde upp Stavsten i elitserien på 1990-talet, tar över Mattissons roll, som dessutom utökas med att även innefatta ett evenemangsansvar.

– Det känns otroligt roligt och väldigt spännande att få möjlighet att jobba med ett starkt varumärke som Trelleborgs FF och dessutom i min hemstad Trelleborg. Jag ser verkligen fram att emot att få vara med på den spännande resa som Trelleborgs FF har framför sig, säger Hans Torsmar, till TFF:s hemsida.

Hans Torsmar bor i Höllviken och var även med och startade handbollsklubben Ljunghusen 2002. Han börjar sin nya tjänst den 1 oktober.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons