Annons

Förre TFF-målvakten till Landskrona

Fotboll • Publicerad 2 mars 2018
Viktor Noring.
Viktor Noring.Foto: Andreas Hillergren/TT

Han tillhörde TFF mellan 2007–2013 och sågs som en av Sveriges största målvaktstalanger. Nu är 27-årige Viktor Noring klar för Landskrona BoIS i superettan, det uppger klubben på sin hemsida.

– När möjligheten att få spela för BoIS dök upp så kunde jag inte tacka nej. De dagar jag tillbringade i klubben övertygade mig om att här finns en enorm potential, säger Viktor Noring till Landskronas hemsida.

Annons

– Viktor Noring är en välutbildad målvakt som tillhört bra klubbar i Sverige och Europa. Han är en bra personlighet som kommer att smälta in till hundra procent i laget, säger huvudtränaren Agim Sopi.

Noring bröt sitt kontrakt med Hearts den 28 februari. Utöver TFF och Hearts har Noring representerat Malmö FF, Celtic, Bodö/Glimt, Heerenveen och Lyngby.

En återkomst till TFF fanns aldrig med i bilden, enligt TFF:s klubbdirektör Mattias Kronvall.

– Nej, vi var klara ganska tidigt med Dennis och Marko och det fanns ingen diskussion nu med Viktor, säger Kronvall.

Hjalmar Tell
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons