Annons

Fem spelare klara för TFF

TFF:s damer rustar för division ett kommande säsong. På torsdagen presenterades fem nya spelare.
Fotboll • Publicerad 13 december 2018
TFF:s damer kan visa upp ett nytt lag på Vångavallen i division ett nästa år. Kubben har gjort klart med sju nyförvärv.
TFF:s damer kan visa upp ett nytt lag på Vångavallen i division ett nästa år. Kubben har gjort klart med sju nyförvärv.Foto: Tomas Nyberg

Som TA-sporten berättade i måndags var fem spelare på väg in i TFF. Nu har klubben offentliggjort värvningarna.

De fem spelare som skrivit på för TFF är; Ebba Jahnfors (19 år, mittfältare LB07), Johanna Nilsson, (18 år, mittback Borgeby), Emma Nilsson (23 år, mittfältare Skurup), Julia Larsson (19 år, mittfältare Södra Sandby) och Elin Engbe (16 år, anfallare FC Staffanstorp).

Annons

– Jag är väldigt glad att talanger väljer att spela och utvecklas hos oss. Det är ett gott betyg för vår satsning på damerna. Det kommer bli en otroligt spännande säsong som jag ser mycket fram emot, säger Mattias Kronvall, klubbdirektör och sportchef i Trelleborgs FF, i ett pressmeddelande.

16-åriga anfallaren Elin Engbe debuterade i F16-landslaget på Nordiska flickmästerskapen i somras.

– Elin har utvecklats enormt under 2018 och har alla kvalitéer som en anfallare ska ha. Jag är väldigt glad att talanger av Elins kaliber väljer att spela och utvecklas hos oss och det ska bli väldigt spännande att följa hennes utveckling hos oss, säger TFF-tränaren Hans Malmgren, till klubbens hemsida.

Sedan tidigare har även Nike Törnkvist, ytterback/yttermittfältare från Skurup och Johanna Olsson, mittfältare från IFK, skrivit på för TFF.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons