Annons

Erdin Demir nära Brann

Erdin Demir lämnar Söderslätt för Bergen. Vänsterbacken är bara en läkarundersökning från att hamna i norska toppklubben Brann. Själv tror han att övergången kan bli klar i veckan.
Sport • Publicerad 6 december 2011
Foto: Andreas Hillergren

– Det känns jättebra, säger 21-åringen.

De allra flesta kontraktsbundna TFF-spelarna fanns på plats under första träningen efter uppehållet och med Alf Westerberg som ny huvudtränare. Några saknades med giltiga skäl och en av dessa är Erdin Demir.

Annons

När TA-sporten når TFF-backen telefonledes hemmavid säger han att övergången är nära.:

– Jag åker till Norge under tisdagen och det gäller helt riktigt Brann och vi har kommit rätt långt i förhandlingarna och jag tror det kommer att bli klart de närmaste dagarna.

Innebär det att TFF och Brann också är på väg att komma överens, eller...?

– Jo, så uppfattar jag det och det känns jättebra alltihop. Brann har varit topplag i Tippeligan de senaste säsongerna och är en klubb som hela tiden satsar vidare.

Läkarundersökningen ska väl inte vara några problem?

– Nej, jag känner mig helt frisk.

Erdin Demir ska vara tillbaka hemma i Malmö redan i morgon och då hoppas han också kunna ge närmare besked om fotbollsframtiden.

TA-sporten har sökt TFF:s fotbollsansvarige, Stefan Nilsson i frågan men utan att få tag i honom.

I övrigt saknades Kristian Haynes, på förlängd semester i Thailand, Mattias Adelstam, förlängd semester även han och det gäller även Thiago – som är hemma i Brasilien. Till dessa semesterfirare ska läggas Ibrahim Koroma, som är hemma och spelar landskamp med Sierra Leone.

Martin Falkenby
Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons