Annons

Dennis Petersson får lämna TFF

Det blir ingen fortsättning i TFF för Dennis Petersson. Den 24-årige målvakten får nu söka ny klubb.
Fotboll • Publicerad 2 januari 2019
Dennis Petersson täcker skott av Djurgårdens Nicklas Bärkroth i den allsvenska matchen mot Djurgården på Vångavallen.
Dennis Petersson täcker skott av Djurgårdens Nicklas Bärkroth i den allsvenska matchen mot Djurgården på Vångavallen.Foto: Andreas Hillergren/TT

Dennis Peterssons kontrakt med TFF gick ut den siste november. Men klubben har sedan dess haft målvakten i sina tankar och inte stängt dörren för en framtid i laget – förrän nu. På onsdagen meddelade TFF att Petersson får fortsätta karriären någon annanstans.

– Dennis är en spelare från våra egna led som kommer växa med nya erfarenheter utanför Trelleborgs FF och vi önskar honom varmt lycka till i framtiden, säger klubbdirektör Mattias Kronvall till TFF:s hemsida.

Annons

Dennis Petersson, som inledde karriären i IFK, har tillhört A-truppen sedan 2014. Under 2017 var han utlånad till FC Trelleborg.

Han fick i år göra allsvensk debut i hemmamatchen mot Djurgården. Det blev hans enda allsvenska match. Han stod även i Svenska Cupen borta mot Östersund.

– Dennis är en superkille att ha i klubben, men vi har ställt honom mot Philip (nyförvärvet Mårtensson) som vi vill ge chansen, så tyvärr för Dennis del går vi skilda vägar, säger Mattias Kronvall till TA-sporten.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons