Annons

Dennis Melander till U21-EM

Trelleborgs FF:s högerback Dennis Melander ersätter skadade Martin Andersson från Elfsborg i förbundskapten Torbjörn Nilssons trupp till U21-EM i Tyskland.
Sport • Publicerad 13 maj 2004
ARKIVBILD: TOMAS NYBERG
ARKIVBILD: TOMAS NYBERGFoto: 

- Jag visste inte att Martin Andersson var skadad, så det är klart jag blev överraskad, säger Dennis Melander. Ytterbackens gjorde allsvensk debut i bortamatchen mot Halmstad och har sedan dess svarat för flera imponerande insatser. - Dennis var väldigt bra i matchen mot Kroatien och har i allsvenskan visat att han är en spännande back som passar vårt spel. Han är stark man mot man, offensiv och visar en härlig inställning, berömmer Torbjörn Nilsson. Sverige inleder EM-slutspelet mot Portugal den 28 maj och möter även Schweiz och värdnationen Tyskland i gruppspelet. Målsättningen är en plats bland de tre främsta av de åtta deltagande lagen. Bronsplats innebär även svenskt deltagande i OS..

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons