Daniel Persson målskytt igen

Trelleborgaren Daniel Persson som spelar innebandy för superligaklubben Höllvikens IBF har varit målfarlig i år. Mot IK Sirius kom 26-åringens tionde mål på sju matcher, men det hjälpte föga.
Innebandy • Publicerad 27 oktober 2018
Daniel Persson. Arkivbild.
Daniel Persson. Arkivbild.Foto: Christer Cederlund

Under lördagens match i svenska superligan tog Höllviken emot IK Sirius hemma i Halörhallen. Men hemmafördelen hjälpte knappast Höllviken som förlorade matchen med 3–5.

Höllvikens femte förlust för i år.

Hemmalagets 2–3-mål gjordes av trelleborgaren Daniel Persson på straff i mitten av den andra perioden. 26-åringen är hittills i år lagets bäste målskytt med 10 fullträffar på sju matcher.

Målet hjälpte dock föga och i den sista perioden drog Sirius iväg och vann till slut med 5–3.

Även trelleborgaren Fredrik Sjöstedt spelade i matchen för Höllviken en kom aldrig in i poängprotokollet.

Efter sju spelade matcher i årets superliga ligger Höllvikens IBF på en elfteplats med bara två segrar.