Blekinge passar Tif Vikings illa

Det verkar som om bortaplan - och då i Blekinge - passar "nya" Tif Vikings väldigt illa. Precis som i inledningen i Sölvesborg blev det uddamålsförlust, när man nu var i Karlskrona och mötte Hockeyklubben där. 5-4 i Sölvesborg skrevs nu till 4-3 - efter periodsiffrorna 2-2, 0-1, 2-0.
Sport • Publicerad 20 oktober 2002

Inledningsvis såg det ytterst lovande ut för Tif, där Kalle Nilsson på egen hand gjorde 0-1 efter 11.39 och Simon Yngve 0-2 efter 17.20. Simons mål kom i power-play. - I samband med vårt mål till 0-2 blev Rikard Åkesson mycket märkligt utvisad och under den utvisningen kom 1-2. Direkt efter bytet vid målet gjorde sedan Karlskrona 2-2, förklarar Fredrik. I den andra perioden återtog Tif ledningen genom André Andersson - som med hjälp av Christian Lantz gjorde 2-3 efter 8.00. I denna andra period var Tif som mest överlägset och det var också då som alla olyckliga stolpträffar kom. - Deras 3-3 kom efter 2.27 i den tredje perioden och det målet tillkom efter en olycklig studs i sargen, där pucken studsade över en av våra klubbor - vilket banade vägen för målskytten, förklarar Fredrik vidare. Segermålet till 4-3 kom när Tif spelade power-play och det återstod drygt elva minuter. Under denna tid tryckte Tif på mest hela tiden.