HBK föll i sista matchen

Text: Emelie Fredriksson
Publicerad 22 mars 2012 22.44 Uppdaterad 23 mars 2012 7.42
Större eller mindre text

Sport.
Gogo Jancevski var krasslig. Då fick assisterande tränare Patrik Åsvärd, 45 år, stå i mål. Han visade att gammal är äldst och blev utsedd till lagets bäste spelare.

– Det gick hyfsat. Fast man är stel som en 90-åring emellanåt, säger han ödmjukt.

Sista allsvenska matchen slutade med förlust 33-35 mot Rimbo HK. HBK hade länge chans på vinst, mycket tack vare målvakten. Han spelade riktigt bra i slutet av första och början av andra perioden, då han bland annat räddade en straff.

– Vi står inte upp. Vi har en målvakt som är 46 år som är bäst på banan men ändå släpper in 35 mål. Det säger en hel del, säger tränaren Pelle Käll.

Senaste matchen Patrik Åsvärd spelade var i division ett för fyra år sedan, men trots att det gör ont i kroppen så tycker han att det är lika roligt med handboll än.

– Hade jag tränat mer och haft den rätta känslan hade jag nog tagit ett par bollar till, säger han.

Bästa räddningen?

– Jag får väl säga straffen då. Det är den enda jag kommer ihåg.

Matchfakta

Trelleborg–Rimbo 33–35 (19–18)
Trelleborgs mål: Max Falkman 6, Johan Börjesson 6 (1), Filip Bengtsson 5, Hampus Olsson 4, Victor Nyberg 3, Simon Skuthälla 3, Marko Lapcevic 2, Sebastian Carlsson 2, Victor Faltin 2.
Publik: 200.

Större eller mindre text27 läsare har reagerat på denna artikel

19% är glada

56% är likgiltiga

4% är nyfikna

22% är arga


Hur reagerar du på "HBK föll i sista matchen"?

Läsarnas kommentarer

Din kommentar tillhandahålls av Disqus och ska ej betraktas som redaktionellt material. Genom att kommentera på Trelleborgsallehanda.se så godkänner du samtidigt våra regler.
Läsarpulsen
Toppnyheterna just nu