Artiklar om frågan

Yakob Arvedsen, 9 år, Pilevallskolan: – Jag kan gissa att det är en som jobbar på ett barnhem och bestämmer där. De jobbar och skriver papper och sådant. Adrian Arvedsen Rashiti, 8 år, Pilevallskolan: – När man blir gammal går man i pension och kan inte jobba mer. Man får sluta på jobbet och börja på ett annat. Man får inte vara polis för då måste man köra bil och röra sig fort, men man kan vara domare i någon sport. Deras barn får skjutsa dem för de kan inte hålla så hårt i ratten.
Foto:
Familj TA 17 augusti

Vad är en pensionär och vad gör de om dagarna?

Wiveka Heide, Trelleborg – Det var ett chockartat besked. Jag tycker om Åhléns, det finns saker i alla prisklasser. Alla kan hitta något. Det är roligt att gå dit, inte minst på grund av den underbara personalen. Lizian Kyreus, Trelleborg – I Trelleborg är detta en stor sak som påverkar hela stan. Åhléns har dragit hit andra affärer så frågan är vad som händer nu. Vågar andra etablera sig?
Foto:
Trelleborg TA 24 september

Vad tycker du om att Åhléns stänger?

Angela Mitrovic och Alexandra Bellfrage: – Jag ser mest film hemma nu för tiden. Man kan ju hyra allt man vill se, säger Alexandra Belfrage. – Men nu kändes det kul att gå och se denna eftersom man har hört talas om böckerna. Jag har läst 50 sidor i den första. Får se hur filmen är, säger Angela Mitrovic.
Foto:
Trelleborg TA 13 februari

Går du ofta på bio?