Annons

Nattens händelser i Skåne

Det har varit en del att göra i natt för polisen i Skåne, men inga större händelser enligt Stephan Söderholm, presstalesperson.
Publicerad 28 juli 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En kvinna har blivit utsatt för ett sexualbrott i Malmö under natten, det skriver Sydsvenskan.

Polisen har spärrade av ett område på Limhamn, i anslutning till Hamnfestivalen och gjorde en teknisk undersökning under natten.

Annons

Händelsen rubriceras som en våldtäkt och kvinnan fördes i ambulans till sjukhus efter att ha pratat med polisen.

Strax innan klockan fyra på lördagsmorgonen kom ett larm om en trafikolycka i Tomelilla.

Det är en personbil som ska ha kört in i två stillastående bilar, enligt SOS. Räddningstjänst och ambulans var på plats och tre personer har förts till sjukhus. Skadeläget är okänt.

Föraren är en man i 20-årsåldern och han är misstänkt för rattfylleri.

En tonårskille blev under fredagskvällen först gripen och sedan anhållen misstänkt för grovt olaga hot och grovt vapenbrott i Kristianstad.

– Inget vapen anträffades av polis, men det fanns vittnesuppgifter som säger att han har hanterat ett vapen utomhus, säger Anna Göransson, presstalesperson på polisen.

Ida ÖsterbergSkicka e-post
TT
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons