Annons
Nyheter

Medan du sov: Här är nattens händelser

Rån på Limhamn och detonation i Landskrona. Här är nattens händelser i Skåne.
Publicerad 11 februari 2019
Foto: Johan Nilsson/TT

En 17-årig pojke utsattes för ett rånförsök på Limhamn strax före klockan elva på söndagskvällen. Det var när pojken skulle gå av sin buss som två personer hotade honom med kniv.

Personerna krävde att pojken skulle lämna ifrån sig sin jacka och mobil. Pojken blev inte allvarligt skadad och kunde själv uppsöka sjukhus. Ingen har gripits för brottet.

Annons

Under natten skedde ett inbrottsförsök på en byggarbetsplats i Hässleholm. Polisen misstänker att personerna var ute efter att stjäla verktyg. Polisen kallades till platsen efter att en väktare uppdagat inbrottsförsöket.

Personerna kom inte över något stöldgods.

Vid halv tre i natt inträffade en detonation i Landskrona. Sprängningen var så stark att det blev skador på en byggnad.

– Det var flera personer som vaknade och då ringde de till oss. Någon berättade att hela huset som de bor i skakade, säger Thomas Söderberg, vakthavande befäl vid polisen till TT.

Gabriel AlmlöfSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons