Annons
Nyheter

Här är nattens händelser – lokalt och i omvärlden

En man har gripits, misstänkt för misshandel, efter ett bråk på ett torg i Ystad.
I Malmö ska två maskerade personer ha hotat en man med kniv och pistol.
Publicerad 12 maj 2019
Foto: Johan Nilsson/TT

Vid 02.30-tiden på söndagen fick polisen in samtal om ett större bråk på Österports torg i Ystad. Exakt vad som hänt är oklart men en man har gripits, misstänkt för misshandel av två andra personer. En av de målsägande fick tas om hand av polis på grund av fylleri.

Två misstänkta rattfyllerier hanterades av polis i Trelleborg. En bilist stoppades längs Flockergatan runt 02.30 och den andre i Trelleborgs hamn vid 06-tiden. Bägge förarna omhändertogs.

Annons

Räddningstjänst och polis larmades till en matvaruaffär i Tomelilla vid 03-tiden sedan det börjat brinna i en container. En anmälan om skadegörelse har upprättats.

En man i Malmö slog larm till polisen vid 02.30-tiden gällande att två maskerade personer ska ha hoppat på honom. Personerna ska ha slagit honom med knogjärn och hotat honom med kniv och pistol. Mannen ska ha blivit av med sin jacka och keps, men ej skadats allvarligt. Ingen misstänkt har gripits, uppger polisen via sin sajt.

Cecilia KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons