Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Man gripen i Åhus. Strömavbrott i Simrishamns kommun.
Publicerad 16 maj 2018 • Uppdaterad 17 maj 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Vid 04.30-tiden greps en man i Åhus. Han misstänks för grovt olaga hot. Polisen kunde tidigt på morgonen inte uppge några detaljer i fallet.

Annons

Nästan 250 av Eons kunder i Simrishamns kommun ska varit utan ström på natten till onsdagen.

Avbrottet, som inträffade klockan 00.58 enligt bolaget, ska ha drabbat hushåll i Baskemölla och Gladsax. Det finns inledningsvis ingen prognos för när felet kan vara åtgärdat.

Vid 03.30-tiden var antalet strömlösa nere i 86 och då endast i södra delen av Gladsax. Vid 04-tiden har nästan alla fått tillbaka strömmen.

Sent på tisdagskvällen kom larm om en singelolycka med personbil vid Haglösa norr om Trelleborg.

SOS Alarm fick uppgift om händelsen vid väg 108 klockan 23.51. Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen.

Bilen hamnade i diket, enligt pressinformatör vid polisen i region syd. Ingen person ska ha skadats fysiskt och polisen har heller ingen misstanke om brott i samband med händelsen.

Vid klockan 00.20 meddelar Trafikverket att det är full framkomlighet på platsen igen.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons