Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Man anhållen misstänkt för mord i Helsingborg. Butiksinbrott i Malmö.
Publicerad 7 mars 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

En ung man har avlidit efter ett bråk i Helsingborg där flera personer skadades på tisdagskvällen. En man, som är född 1999, har under natten anhållits misstänkt för mord.

Annons

Förutom den avlidne har fyra personer fått skärskador. Polisen utreder mord och och försök till mord efter bråket och genomförde brottsplatsundersökningar på Drottninghög under natten.

Man spärrade även av delar av Helsingborgs lasarett.

Samtliga inblandade är mellan 18 och 21 år gamla. På onsdagsmorgonen vårdas fortfarande en person på sjukhus med skador som inte ska vara livshotande. De andra har kunnat lämna sjukhus.

En butik på Lärkträdsgatan i södra Malmö ska ha utsatts för inbrott tidigt på onsdagsmorgonen. Man ska ha tagit sig in genom taket.

Polis larmades klockan 05.39 efter att väktare åkt till platsen på ett inbrottslarm. Men ingen var när när väktare kom dit.

Det är på morgonen oklart om något, och i så fall vad, stulits.

En 32-årig man misstänks för drograttfylleri i Staffanstorp. Han stoppades av polis vid 06.30-tiden på onsdagsmorgonen och togs med för provtagning. Mannen misstänks även för narkotikabrott.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons