Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Flera misshandelsfall i Skåne. En man gripen.
Publicerad 3 mars 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

En 32-årig man greps vid 03-tiden vid ett uteställe på Stortorget i Malmö. Han misstänks ha slagit en 27-årig man i huvudet. Mannen greps först av ordningsvakter varpå polis sedan tog över och gjorde en misshandelsanmälan.

Annons

Vid klockan 00.41 skickades polis till Norra Storgatan i centrala Helsingborg där tre unga män ska ha blivit misshandlade av flera andra män. Det resulterade i tre anmälningar om misshandel samt en om hets mot folkgrupp då flera av de misstänkta gärningsmännen ska ha gjort ”Sieg Heil"-tecken, uppger polisen.

Och i Eslöv ska en 26-årig man ha blivit slagen av flera gärningspersoner vid ett bråk på Södergatan i centrum vid 02-tiden. Polisen har gjort en anmälan om misshandel, men på lördagsmorgonen är ingen person gripen.

Den skadade mannen kontrollerades av ambulanspersonal, men han ska inte ha förts till sjukhus, enligt polisen.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons