Nyheter

Här är nattens händelser i Skåne

Nyheter Artikeln publicerades
Foto: Johan Nilsson/TT

Misshandel i Kristianstad och Malmö.

Skåne

En man i 20-årsåldern ska ha blivit misshandlad på ett uteställe i Kristianstad under natten till söndagen.

Det var strax före klockan 02.30 som polis larmades till Östra Storgatan där det ska ha varit bråk i en lokal. Gärningspersonen hann dock sticka från platsen innan polis kom fram.

Den skadade fick skjuts till sjukhus och ska ha blivit slagen i huvudet. En anmälan om misshandel har gjorts och polis åkte till sjukhuset för att prata med den skadade.

Strax efter midnatt åkte polis till ett uteställe på Möllevången i Malmö där det ska ha uppstått bråk. En man i 20-årsåldern ska ha fått en flaska i huvudet.

Polis har gjort en anmälan om grov misshandel, men har ingen misstänkt. Den skadade mannen kördes till sjukhus av polis.

Och några timmar senare, strax före klockan 04, larmades polis till Stortorget i Malmö där en kvinna, även hon i 20-årsåldern, ska ha fått ett dricksglas kastat i ansiktet.

Även där är gärningspersonen okänd. Kvinnan uppges ha fått ett sår under ena ögat och behövde sjukvård, dock utan att ambulans skickades till platsen.

Brottsrubriceringen är även här grov misshandel.

Vid 01.30-tiden sågs en personbil som inte kördes korrekt på Härlövsängaleden i Kristianstad.

Polis såg den vingla fram, kontrollerade bilföraren och misstänkte att han, en man i 35-årsåldern, var påverkad av något.

Han togs med för provtagning och misstänks för drograttfylleri.