Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Man gripen misstänkt för våldtäkt i Svedala. Brand utanför flerfamiljshus i Trelleborg.
Publicerad 24 februari 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

En flicka misstänks ha blivit våldtagen på en ungdomsfest utanför Svedala på natten till lördagen.

Annons

Det var vid klockan 00.48 som polis larmades till festlokalen efter uppgifter om bråk. Väl på plats greps en man, som är äldre än 18 år, misstänkt för att ha våldtagit flickan.

Polisen har spärrat av en misstänkt brottsplats och kriminaltekniker ska undersöka den.

En vagn ska ha brunnit utanför ett flerfamiljshus i Trelleborg strax före midnatt på fredagskvällen.

SOS Alarm fick uppgift om händelsen vid Bryggaregatan klockan 23.46. Räddningstjänst, ambulans och polis skickades till platsen.

Något slags vagn i plast ska ha tagit eld, enligt SOS Alarms händelseinformation, varpå det kom in rök i ett flerfamiljshus.

Men det ska inte ha tagit eld i byggnaden.

Räddningstjänst var på plats och släckte. Vid 01-tiden pågår insatsen fortfarande, enligt fotograf på plats som uppger att mellan 15 och 20 personer från tre brandstationer deltar.

På Tegelgatan i Skurup ska ett fönster till en lägenhet ha slagits sönder varpå man tagit sig. Det är oklart om något, och i så fall vad, stulits. Polis larmades klockan 00.32 och åkte till platsen.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons