Annons

Här är nattens händelser i Skåne

En man misstänks för rattfylleri, efter en singelolycka på väg 13 i Sjöbo kommun.
En brand uppstod i verkstadslokaler, med gasflaskor i, utanför Kävlinge.
Publicerad 11 februari 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Strax efter klockan 01 inträffade en singelolycka på väg 13, i höjd med Brandstad. En personbil gick i diket och när polis kommer till platsen ska man ha omhändertagit föraren. Misstankarna mot mannen, som är i 40-årsåldern handlar om rattfylleri. Även en passagerare ska ha varit berusad och omhändertagits, uppger polisen via sin hemsida.

Annons

En verkstad i Västra Karaby, Kävlinge kommun, började brinna vid 03-tiden. När räddningstjänsten kom på plats var byggnaden övertänd.

I lokalerna ska det finnas ett okänt antal gasflaskor, närliggande byggnader har därför fått utrymmas och ett tiotal personer har härbärgerats i en annan fastighet.

Ingen person ska ha kommit till skada. Vid 05-tiden uppgav räddningstjänsten att branden intensitet gått ned och att risken för spridning till andra byggnader minskat.

Cecilia KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons