Annons
Nyheter

Här är nattens händelser i Skåne

Polisens bombgrupp och tekniker anlände till Hässleholm sent på onsdagskvällen efter en explosion vid ett bostadshus.
Publicerad 7 november 2019
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Flera personer slog larm om en hög smäll utanför ett bostadshus i Hässleholm vid 22-tiden på onsdagen. När polisen kom till platsen fann man skador på husets fasad, men ingen person kom till skada. Området spärrades av och under natten har bland annat nationella bombskyddet arbetat på platsen.

Annons

Räddningstjänsten fick åkt ut till en fastighet på Hamnvägen i Trelleborg vid 01.30-tiden, sedan någon slagit larm om röklukt. Vid kontroll ska man inte ha hittat någon brand, eventuellt kan ett avloppsarbete vid platsen varit förklaringen till

Vid 01.30-tiden på torsdagen slog någon larm om en brinnande moped vid ett bostadsområde i Bromölla. Det ska inte funnits någon risk för spridning av branden men enligt uppgifter från räddningstjänsten blev mopeden helt utbränd.

Cecilia KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons