Annons

Här är nattens händelser i Skåne

En 21-årig man avled efter en skottlossning i Malmö.
I Lund blev en man knivskuren i en lägenhet.
Publicerad 15 januari 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Det var på söndagskvällen som polis kallades till Per Albin Hanssons väg i Malmö, med anledning av en skottlossning. På plats hittade man en man med misstänkta skottskador. Under natten meddelade polisen att mannen, som var hemmahörande i Malmö och känd sedan tidigare hos polisen, hade avlidit.

Annons

Enligt uppgifter till Sydsvenskan ska mannen vara den tredje av tre bröder att skjutas ned på mindre än tolv månader: En sköts till döds i mars ifjol och den andre sköts med flera skott några månader senare. Han överlevde dock då han bar skottsäker väst, uppger tidningen.

Händelsen rubriceras som ett mord, skriver polisen på sin hemsida.

I Lund blev en man i 40-årsåldern knivskuren i en lägenhet vid 22-tiden på söndagen. En man i 30-årsåldern kunde gripas efter en insats på platsen, uppger polisen. Den skadade mannen fick föras till sjukhus och ärendet rubriceras som ett mordförsök.

Cecilia KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons