Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Krock mellan moped och bil i Sjöbo kommun.
Misshandel i Kävlinge och balkongbrand i Malmö.
Publicerad 24 juli 2019
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Tidigt på onsdagsmorgonen kom larm om en trafikolycka väster om Äsperöd. Räddningstjänst, ambulanspersonal och polis skickades till platsen på Vanstadskogsväg.

Annons

– Det är en kollision mellan en personbil och en moped, säger Ola Nilsson, teamledare vid SOS Alarm.

Larmet kom klockan 04.35. Mopeden uppges vara stulen tidigare under natten.

– En moped med tre personer på körde in i en parkerad bil. Två av dessa är nu förda till sjukhus med ambulans, säger Nilsson senare.

Ingen av dem ska vara allvarligt skadad, enligt polisen i Ystad. Polisen gör anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Strax före klockan 23 larmades polis och ambulanspersonal till Kävlinge station där två personer ska ha skadats i ett bråk. Polis grep en man med ett skadat ben. Den andra personen ska ha varit skadad i en arm.

Och strax efter midnatt skickades räddningstjänst, ambulanspersonal och polis till en balkongbrand i Rosengård i Malmö.

Ett brinnande föremål ska ha kastats upp på balkongen, enligt uppgift till polisen. Men ingen är misstänkt på onsdagsmorgonen.

Polisen skriver anmälan om mordbrand och det ska ha varit stor risk för att branden skulle sprida sig. Ingen person uppges dock ha skadats fysiskt.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons