Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Kvinna rånad vid uttagsautomat i Oxie.
Man anhållen för misshandel i Trelleborg. Containerbrand i Tomelilla.
Publicerad 12 juli 2019
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Två okända personer ska ha rånat en kvinna på pengar och bankkort när hon tog ut kontanter från en uttagsautomat i Oxie centrum på natten till fredagen.

Annons

Polisen larmades om händelsen klockan 00.24 och åkte till platsen. Men gärningspersonerna hann sticka därifrån.

En passagerare i en bil ska ha skadats allvarligt och förts till sjukhus med ambulans när bilen hen åkte i voltade vid Arlöv cirkulationsplats strax före klockan 04.30. Ambulanspersonal och polis skickades till platsen och föraren, en man i 40-årsåldern, greps misstänkt för rattfylleri.

Strax före klockan 22 på torsdagskvällen kom larm om brand i en container vid Kastanjeskolan i Tomelilla.

Räddningstjänst åkte till platsen. När man var framme klockan 22.04 brann det med öppna lågor, enligt SOS Alarms händelseinformation som meddelar att branden var släckt klockan 22.30.

Ingen person skadades vid branden.

En man i 45-årsåldern har anhållits misstänkt för flera brott i Trelleborg på onsdagen.

Polisanmälan gjordes på torsdagen. Mannen hämtades till förhör och anhölls senare misstänkt för grov misshandel, olaga hot och egenmäktigt förfarande.

– Det är två bekanta där den ene har misshandlat den andre, säger Johan Arnesson, jourförundersökningsledare vid polisen i Ystad.

Målsäganden är en äldre man. Han ska ha behövt vård efter händelsen.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons