Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Cykelbrand i Höllviken. Två gripna för narkotika- och vapenbrott i Hässleholm.
Publicerad 24 juni 2019
Foto: Johan Nilsson/TT

Polis stoppade en bil i Hässleholm sent på söndagskvällen. En husrannsakan gjordes i bilen varpå man ska ha hittat misstänkt narkotika samt en större mängd hagelpatroner.

De två, en man och en kvinna födda 1987 respektive 1981, greps klockan 23.15. De misstänks för narkotikabrott (innehav) samt brott mot vapenlagen.

Annons

– Vi håller på att förhöra dem nu. I nuläget är båda misstänkta för båda brotten, säger Peter Frostlund, jourförundersökningsledare vid polisen i Kristianstad, klockan 01.30 på natten till måndagen.

Efter förhören släpptes mannen och kvinnan på fri fot. Båda två är på måndagsmorgonen dock fortfarande misstänkta för båda brotten.

Strax efter midnatt mot måndagen ryckte räddningstjänst ut till Falsterbovägen i Höllviken.

En cykel ska ha brunnit på platsen. Räddningstjänstpersonal släckte med handbrandsläckare och det var ingen risk för att branden skulle sprida sig vidare, enligt SOS Alarms händelseinformation.

Två bilar brann på Rådhustorget i Landskrona vid 01-tiden. Räddningstjänsten släckte branden och polisen har gjort en anmälan om misstänkt mordbrand. Detta eftersom det var spridningsrisk till ett hus.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons