Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Ung man livshotande skadad i trafikolycka utanför Eslöv. Och polisen rapporterar om ett flertal ofog med fyrverkerier i Skåne under natten.
Publicerad 31 december 2017
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

En 19-årig man har förts till sjukhus efter en trafikolycka på väg 113 vid Stabbarp utanför Eslöv. Enligt polisen fick han livshotande skador.

Annons

Händelsen inträffade vid 03-tiden på natten till söndagen. Polis skulle kontrollera bilen, men den ska då ha försvunnit utan att patrullen kunde göra det.

När man sökte efter bilen ska polis sedan ha upptäckt att den åkt av vägen och krockat med några träd. Mannen kördes till Skånes universitetssjukhus i Lund. Sjukvården uppger att han har allvarliga skador.

En personbil uppges ha börjat brinna i Sjöbo tidigt på söndagsmorgonen. SOS Alarm fick uppgift om händelsen klockan 06.42. Räddningstjänsten åkte till platsen och släckte.

Enligt inre befäl vid Räddningstjänsten syd brann det från motorrummet, en brand som förmodligen börjat under färd.

Ingen person ska ha skadats fysiskt.

Vid midnatt ska unga personer ha åkt runt i en bil i Svedala och slängt ut fyrverkerier. Och vid 02-tiden meddelades polisen att två personer skjutit in raketer i en biltvätt. Ingen har gripits för detta på söndagsmorgonen.

Och när polisen sammanställer nattens händelser rapporterar man om totalt 13 ofog med fyrverkerier. Förutom i Svedala i Trelleborg, Malmö, Knislinge, Staffanstorp och Helsingborg.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons