Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Man gripen för misshandel av sin fru. En till sjukhus efter viltolycka. Här är nattens händelser i Skåne.
Publicerad 24 november 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man i Skurups kommun greps under natten misstänkt för misshandel i nära relation. Mannen var dock så pass berusad att han först behöver nyktra till innan förhör och beslut om eventuellt anhållande. Den misshandlade, mannens fru, ska inte ha fått några omfattande fysiska skador, uppger polisen.

En singelolycka skedde sent på fredagen på riksväg 21, utanför Kristianstad. En person har förts till sjukhus.

Annons

Larmet om olyckan kom strax innan klockan 23 på fredagen. Räddningstjänst, ambulans och polis åkte till platsen, på riksväg 21 mellan Önnestad och Kristianstad.

– En personbil har krockat med ett vilt. Vi har varit på platsen och assisterat ambulans, säger Anders Pålsson, inre befäl vid räddningstjänsten Kristianstad.

En person har fått föras med ambulans till sjukhus, skadeläget är okänt.

En man i 25-årsåldern har blivit misshandlad med ett okänt tillhygge under natten, det skriver polisen på sin hemsida. Mannen hittades vid Knutpunkten i Helsingborg vid tre-tiden på natten och hade en sårskada.

Polisen vet inte var misshandeln har skett och har inte heller någon misstänkt gärningsman. Misshandeln rubriceras som grov.

Ida ÖsterbergSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons