Annons
Nyheter

Här är nattens händelser i Skåne

Villa inbrott i Höllviken, narkotikabrott i Tomelilla och genombrott i sökande efter VM-hunden Leela.
Publicerad 17 november 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

SKÅNE

Ett inbrott i en villa i Höllviken upptäcktes under natten mot lördagen. Någon, eller några, har tagit sig in genom att bryta upp ett fönster. Bland annat saknas en klocka.

Annons

Polisen grep en man på torget i Tomelilla misstänkt för narkotikabrott i överlåtelsesyfte och narkotikabrott för eget bruk under natten mot lördagen.

– Av en slump, mer eller mindre, så ser patrullen en person som står tillsammans med en annan person, säger Pär Hallin Kvalvik, inre befäl vid polisen.

Vid kontroll så hittar polisen narkotika på mannen. Den misstänkte släpptes under natten, efter förhör.

Tre män kunde gripas i Malmö efter att ha klottrat på Nobeltorget. De lämnade platsen men polisen lyckades spåra de tre med hund. De är nu misstänkta för skadegörelse.

Ett genombrott har gjorts i sökandet efter den bortsprungna VM-hunden Leela. Under natten mot fredagen filmades hunden i en trädgård i utkanten av Åhus. Boende i närheten uppmanas hålla utkik, men också att inte ropa på eller försöka fånga in henne.

Leela har varit borta i mer än månad.

En man har gripits av polisen misstänkt för att ha hotat en tågvärd i Tomelilla. Mannen har inte kunnat förhöras under natten då han först behöver nyktra till.

Två bilar har brunnit i Ödåkra under natten. Den ena bilen har blivit totalförstörd och den andra har blivit delvis utbränd. Polisen har skrivit två anmälningar om skadegörelse genom brand.

Ida ÖsterbergSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons