Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Skottlossning i Malmölägenhet och bilbränder i Helsingborg. Här är nattens händelser.
Publicerad 9 november 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

SKÅNE

Under natten mot fredagen, vid halv två-tiden skedde ännu en skottlossning in i en lägenhet Malmö. Det är den tredje skottlossningen på ett dygn i staden.

Annons

– Det är för tidigt att säga om de har något samband, vi behandlar dem som separata skjutningar, säger Ulrika Olsson, inre befäl vid polisen i Malmö till TT.

Vid 15-tiden på torsdagen sköts flera skott in i ett fönster till en lägenhet på tredje våningen. Vid 22-tiden larmades polisen igen, till en annan adress, om höga smällar. Där hittar polisen flera skotthål i en lägenhetsdörr och i ett trapphus.

Ingen person har kommit till skada i någon av skottlossningarna.

Flera bilar brann i natt i Helsingborg.

Det första larmet kom vid halv tretiden och enligt SOS var det fyra bilar som brann. Vid fyratiden larmades räddningstjänsten ut till samma adress då branden i en av bilarna tagit sig än en gång.

Vid sextiden på morgonen så brann det i ännu en bil, på en annan adress. Bilen stod på en parkeringsplats men elden spred sig även till ett buskage, enligt SOS.

Polisen skriver anmälan om skadegörelse genom brand.

Ida ÖsterbergSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons