Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Bilbrand i Malmö. Rattfylleri i Lund.
Publicerad 28 september 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Strax efter klockan 03.30 larmades räddningstjänst och polis till Fosie i Malmö där en personbil ska ha brunnit på en parkering vid Kantatgatan. Ingen person har gripits eller skadats, enligt polisen som gjorde en anmälan om skadegörelse genom brand.

Annons

I Lund stoppade polis en man i 50-årsåldern som körde bil på Malmövägen vid 03-tiden. Han blåste positivt och togs med för ytterligare provtagning misstänkt för rattfylleri.

Och i Östra Ljungby i Klippans kommun gick flera inbrottslarm hos ett företag strax efter midnatt. Väktare och polis åkte till platsen där ett nätstaket ska ha klippts upp och ett fönster krossats.

Polisen har gjort en anmälan om stöld, men det är oklart om något, och i så fall vad, stulits. Ingen person har heller gripits tidigt på fredagsmorgonen.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons