Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Misshandel, krock med träd och brinnande fordon.
Publicerad 1 september 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

En personbil har krockat med ett träd mellan Verum och Osby.

Annons

Larmet kom strax före 07 på lördagsmorgonen och ambulans, räddningstjänst och polis åker till platsen. Det är föraren som själv ska ha larmat SOS. Det är oklart om någon har kommit till skada.

Trafiken förbi olycksplatsen väntas vara begränsad fram till 08.30 enligt Trafikverket.

Polisen har sent på fredagen gripit en man misstänkt för stöld av en cykel.

– Det var en som såg när han lastade den in i en bil. Han tog den från ett cykelställ, säger Anders Olsson, jourhavande förundersökningsledare hos polisen.

När polisen kom till platsen kunde de gripa mannen, som är i 60-årsåldern. Han är nu misstänkt för stöld och förhörs under natten, sedan beslutar åklagare om han ska anhållas.

Två bilar och en husvagn har brunnit i Helsingborg i natt. Fordonen stod på samma parkeringsplats och alla tre blir helt utbrända. Det skrivs en anmälan om skadegörelse.

En man blev bestulen på sin mobiltelefon och även sparkad på medan han låg ner.

Detta skedde i Malmö under natten och gärningsmännen ska ha varit flera. Den misshandlade mannen fördes till sjukhus med ambulans och polisen skriver anmälan om grov stöld och misshandel.

Ida ÖsterbergSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons