Annons
Nyheter

Här är nattens händelser i Skåne

Skåne • Publicerad 10 juli 2018

I en lägenhet på Östra Sorgenfri i Malmö öppnade ett gäng rånare eld under natten, rapporterar TT. När polisen kom till platsen fick den första patrullen ägg kastade på sig från ett fönster i fastigheten, enligt Sydsvenskan.

I dagsläget är det oklart om någon skadats fysiskt. Ingen misstänkt har gripits men brottsrubriceringen är grovt rån, grovt vapenbrott samt framkallande av fara för annan.

Annons

Polisen larmades vid 04-tiden till en möbelbutik på Grophusgatan i Malmö. Ett inbrott ska ha ägt rum där och gärningspersonen ska ha sökt igenom kassan. Polis sökte med hund efter personen men ingen misstänkt har gripits.

En kvinna i 60-årsåldern blev vid 23-tiden på måndagskvällen påkörd av en moped på Järrestadsgatan i Kristianstad. Kvinnan fördes med ambulans till sjukhuset, där det konstaterades att hennes skador var lindriga.

– Kvinnan gick eller möjligtvis cyklade när hon blev påkörd. Mopeden som körde på henne avvek från platsen, säger Maya Forstenius, presstalesperson hos polisen.

Strax innan 01-tiden natten till tisdag utbröt en brand i en villa i Sibbhult i Östra Göinge. En personen fördes till sjukhus med rökskador men fick under natten lämna sjukhuset.

– Inget nytt har hänt för oss. Vi avvaktar teknisk undersökning nu på morgonen, sa inre befäl Peter Frostlund vid 06-tiden på tisdagsmorgonen.

Linus DahlbäckSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons