Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Bil genom stängsel och in i lastbil i Hässleholm. Två gripna för stöld i Malmö sent på kvällen.
Publicerad 17 maj 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Strax före klockan 23 på onsdagskvällen kom larm om en singelolycka med personbil på Helsingborgsvägen i Hässleholm.

Annons

Bilen ska ha åkt igenom ett stängsel och sedan fortsatt in i ett parkerat lastbilssläp, uppger fotograf på plats.

Räddningstjänst, polis och ambulans skickades dit. Men ingen person behövde föras till sjukhus, enligt SOS Alarms händelseinformation.

På torsdagsmorgonen kom larm om en singelolycka med personbil söder om Osby. Vägen har stängts av på platsen, enligt Trafikverket.

SOS Alarm fick uppgift om händelsen strax norr om Östanå klockan 07.07. Räddningstjänst, polis och ambulans skickades till platsen.

Bilen uppges ha åkt in i mitträcket och sedan hamnat i diket. Föraren, som ska ha varit ensam i bilen, klagar över nacksmärtor, enligt polisen.

Trafikverket har satt prognosen för arbetet till klockan 08.30. Vägen beräknas vara avstängd norrut till klockan 08, enligt polisen.

Och sent på onsdagskvällen greps två personer misstänkta för stöld i Malmö. Det var strax före klockan 22.30 som en person slog larm om ett pågående inbrott i Valdemarsro. Polis åkte till platsen och kunde gripa personerna.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons