Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Mobilstöld i villa. Gripen man anhållen för misshandel.
Publicerad 30 april 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Strax före klockan 01.30 på natten till måndagen ringde en person polisen och berättade att två personer varit inne i hans hus i Skivarp. De ska ha fått med sin en mobil när de upptäcktes av villaägaren och stack från platsen, enligt polisen som åkte till villan för att spana och hämta information.

Annons

En man som misstänks ha misshandlat en kvinna på en ort i Kristianstads kommun på söndagskvällen anhölls under natten.

Strax efter klockan 03 kom larm om en singelolycka vid Fjälkestad norr om Kristianstad.

En personbil har krockat med ett rådjur, enligt räddningstjänsten som uppger att ingen person skadats fysiskt. Bilen fick plåtskador och ska ha stått vid vägkanten när räddningstjänsten kom fram.

Personalen kunde åka hem igen snabbt, uppger räddningstjänsten. Polis tog hand om ärendet.

SOS Alarm fick uppgift om händelsen på väg 2056 klockan 03.06. Vid klockan 04 meddelade Trafikverket att det var full framkomlighet på platsen igen.

Strax efter klockan 01 ska en man ha blivit utsatt för ett rånförsök vid en busshållplats på Getingevägen i Lund. Två män ska där ha hotat honom med kniv och begärt hans mobil.

Mannen kunde dock springa från platsen och ge signalement till polisen.

I Lund ska dessutom ett vittne ha sett två unga män tända eld på en bil på Vikingavägen vid 03.30-tiden. De sprang sedan från platsen, enligt uppgift till polisen.

Även på Västra Kattarp i Malmö ska en bil ha brunnit ungefär samtidigt. Polisen har gjort en anmälan om skadegörelse genom brand.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons