Annons

Här är nattens händelser i Skåne

Räddningstjänsten larmades om en bilbrand i Kristianstad under natten.
I Östra Grevie upptäckte väktare ett inbrott på folkhögskolan.
Publicerad 17 april 2018
Foto: Johan Nilsson/TT

Skåne

Det var vid 01-tiden som någon slog larm om bilbranden i Kristianstad, i närheten av Näsby vårdcentral. Polis och räddningstjänst kallades till platsen. En personbil ska ha blivit utbränd och en annan bil, som stod parkerad intill, ska ha fått lättare skador. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

Annons

Väktare gjorde en kontroll på folkhögskolan i Östra Grevie vid 03-tiden och ska då ha upptäckt en uppbruten dörr. Enligt polisen verkar det inledningsvis som att datorer stulits från skolan och man har upprättat en anmälan om stöld.

I Sjöbo började det brinna i en återvinningscontainer för tidningar, som ska stå placerad på Marknadsplatsen. Räddningstjänsten kunde dock släcka branden snabbt och det finns inga uppgifter om några personskador.

Cecilia KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons