Annons

Här är nattens händelser

Inbrott, bilbrand och anhållande för mordförsök. Här är nattens händelser i Skåne.
Publicerad 15 juni 2018
Arkivbild.
Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Ett tidningsbud såg tidigt på fredagen en rökpelare i en skog utanför Kristianstad. När räddningstjänsten kom till platsen hittade de en bil som stod och brann.

– Någon har kört in en bil i ett träd men det fanns ingen kvar på platsen, det var lite skumt, säger Tomas Gerdsson, styrkeledare på räddningstjänsten.

Annons

Bilen var helt utbränd och det brann en del i marken runt omkring som räddningstjänsten fick släcka.

Två män har under natten anhållits misstänkta för mordförsök efter ett bråk på Gamlegården i Kristianstad på torsdagskvällen. En man i 40-årsåldern blev knivskuren och vårdas på CSK för livshotande skador. Enligt polisen finns flera vittnen till händelsen, det skriver Kristianstadsbladet.

En person har gripits på bar gärning under ett inbrott på en skola i Tollarp tidigt på fredagsmorgonen. Det var en väktare som upptäckte personen och polis kallades till platsen. Det är oklart om något, och i så fall vad, har stulits.

Vid halv tre fick räddningstjänsten i Ystad ett larm om en brand i en container vid Kunskapsskolan. När de kom dit visade det sig vara två bilar som brann. Ett av fordonen ska vara totalt förstört. Det fanns ingen spridningsrisk.

Ida ÖsterbergSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons