Nöje

Vilma Davidsson blir Holly hos Dolly Style

Trelleborg Artikeln publicerades
Vilma Davidsson från Trelleborg är nya Holly i Dolly Style – men säg inget.
Foto: Lars Thulin
Vilma Davidsson från Trelleborg är nya Holly i Dolly Style – men säg inget.

Egentligen är det en hemlighet, men den nya tjejen med blå peruk i Dolly Style heter Vilma Davidsson och kommer från Trelleborg. På sociala medier tackar hon fansen för ett varmt välkomnande.

20-åriga Vilma Davidsson bor numera i Stockholm, efter att ha gått ut gymnasieskolan AMB i Småland där man fostrar morgondagens stjärnor för scenen. Dit är Vilma på väg med stormsteg nu, sedan hon 24 maj fick jobbet som ”Holly” i Dolly Style, kända från melodifestivalen.

Än så länge har trion – som också består av Molly och Polly, alla med hemliga identiteter – inte gjort några offentliga framträdanden med Vilma Davidsson. Men fotosession har de haft, och Vilma har fått iklä sig den blå, långhåriga peruken i flödet på sociala medier.

De flesta av fansen uttrycker förtjusning över sin nya Holly, och det är något som värmt Vilma.

– Jag har fortfarande svårt att ta in allt, skriver ”Holly” till fansen. Tack igen för all kärlek som ni ger mig. Vet inte hur jag någonsin ska kunna ge tillbaka lika mycket kärlek som jag fått, men lovar att göra mitt bästa.

Så här såg gamla Dolly Style ut. Numera är det Vilma Davidsson som bär den blå peruken, tillsammans med lilafärgade Polly och rosahårade Molly.
Så här såg gamla Dolly Style ut. Numera är det Vilma Davidsson som bär den blå peruken, tillsammans med lilafärgade Polly och rosahårade Molly.

Hon erkänner också att hon varit en smula nervös för mottagandet. Att en ny tjej kommit in i det pastellfärgade gänget innebär ju också att en annan blivit ersatt. Den tidigare Holly slutade i mars. Men Vilma Davidsson känner att hon kan andas ut:

– Det känns overkligt och magiskt att få uppleva detta. Jag har fått det bästa välkomnandet jag kunde önska mig, skriver ”Holly”.

– Är så lycklig över att få vara med i er stora härliga familj. Precis som Molly och Polly berättade är ni otroligt välkomnande och snälla. Ser fram emot att få träffa er!

Exakt när nya Dolly Style möter publiken är inte känt. Gruppen har inte offentliggjort några spelningar för sommaren. Den nya ”Holly” har också presenterats i en video på Youtube (se nedan).

I sin presentationsvideo förvånar Holly sina bandkamrater med att hon kommer från ”palmernas stad” och att palmer kan hittas ”lite överallt” i Trelleborg. Vilket får Molly och Polly att genast spåna på idéer för att spela in sin nästa video i Trelleborg.

Trion Dolly Style säger sig komma från ett dockhus i ”Dollyville”, och gjorde sin debut 2014. Gruppen medverkade i melodifestivalen 2015 med låten ”Hello Hi” som gick vidare till andra chansen men inte nådde final.

2016 var Dolly Style tillbaka i melodifestivalen med ”Rollercoaster”, men även då slogs de ut i en duell i andra chansen.

fakta

Vilma Davidsson

Ålder: 20 år.

Uppvuxen: I Trelleborg och Höllviken.

Utbildning: Musikgymnasiet AMB, Academy of Music & Business i Tingsryd.

Instrument: Spelar lite piano och gitarr, men har sången som huvudinstrument.

Vunnit: En drös talangtävlingar, bland annat ”TA-chansen” 2008 och 2009. Fick Trelleborgs kommuns kulturstipendium 2016.

Visa mer...