Stjärnorna har flyttat in på slottet

Text: Madeleine Gripsten
Publicerad 13 augusti 2012 11.00 Uppdaterad 13 augusti 2012 14.01
Större eller mindre text

Bäckaskog.
På söndagen var det dags för årets deltagare i tv-programmet "Stjärnorna på slottet" att flytta in.

Lill-Babs, Philip Zandén, Robert Gustavsson och Ewa Fröling hade på söndagskvällen installerat sig i varsitt rum på Bäckaskog slott. Den femte deltagaren Claes Malmberg gjorde sin sista föreställning av "Ladykillers" i Göteborg och skulle ansluta till slottet i Skåne senare.

Emma Kronqvist, programchef på SVT, berättar att produktionsteamet är nöjda med att årets säsong ska utspela sig i Skåne.

– Vi ville ha tillbaka programmet till Skåne. Tanken var ju från början att vi skulle hålla det till något slott häromkring men så har det ju inte blivit. Därför känns det kul nu när vi är tillbaka Nu finns det en möjlighet att göra något på Österlen också, säger Emma Kronqvist.

Vissa som har tillfrågats har inte velat vara med i programmet.

– De människor vi söker till programmet har ofta mycket i bagaget och det är klart att alla inte är beredda på att lägga korten på bordet, säger Emma Kronqvist.

En av deltagarna som produktionsteamet bakom "Stjärnorna på slottet" kämpade länge för att få med är Ewa Fröling.

– Vi började med att ringa henne. Sedan fick hon ge förslag på vem hon ville ha med. Tanken med hela programmet är att stjärnorna kommer hit för att ha kul och se fram emot sin dag. Då måste deltagarna vara intresserade av varandra, säger Emma Kronqvist.

Hela artikeln finns att läsa i måndagens papperstidning.

Större eller mindre text32 läsare har reagerat på denna artikel

28% är glada

47% är likgiltiga

12% är nyfikna

12% är arga


Hur reagerar du på "Stjärnorna har flyttat in på slottet"?

Läsarnas kommentarer

Din kommentar tillhandahålls av Disqus och ska ej betraktas som redaktionellt material. Genom att kommentera på Trelleborgsallehanda.se så godkänner du samtidigt våra regler.
Läsarpulsen
Toppnyheterna just nu