Alla klara till "Så mycket bättre"

Text: TT
Publicerad 16 maj 2012 10.57 Uppdaterad 16 maj 2012 10.58
Större eller mindre text

Kultur och Nöjen.
Spekulationerna har varit omfattande i flera veckor, men först på onsdagen bekräftade TV 4 formellt vilka som ska vara i årets upplaga av "Så mycket bättre".

Sylvia Vrethammar blir det sjunde och sista namnet i årets artistlista. Expressen var först med nyheten som nu bekräftas av TV 4.

Vrethammar slog igenom som värdinna i tv-programmet "Hylands hörna" för drygt 40 år sedan och hade en stor Europahit med "Eviva Espana". Hon bor sedan många år i Tyskland.

66-åringen blir den äldsta deltagaren i årets omgång. Den yngsta blir Darin, som bara är 24 år trots att det är åtta år sedan han slog igenom i "Idol".

Med i årets program blir även Maja Ivarsson, sångerska i The Sounds, och Miss Li, mest känd för duetten "Om du lämnade mig nu" med Lars Winnerbäck.

Resterande män på artistlistan är Olle Ljungström, Magnus Uggla och Pugh Rogefeldt.

"Jag är mycket stolt och glad över att få presentera detta fantastiska gäng unika artister. Jag är övertygad om att vi både kommer att få se spännande musikaliska möten och personer med en intressant, underhållande och engagerande historia att berätta", säger TV 4:s programchef Fredrik Arefalk i ett pressmeddelande.

Programserien spelas in i sommar och visas i TV 4 i höst.

Större eller mindre text13 läsare har reagerat på denna artikel

15% är glada

46% är likgiltiga

8% är nyfikna

31% är arga


Hur reagerar du på "Alla klara till "Så mycket bättre""?

Läsarnas kommentarer

Din kommentar tillhandahålls av Disqus och ska ej betraktas som redaktionellt material. Genom att kommentera på Trelleborgsallehanda.se så godkänner du samtidigt våra regler.
Läsarpulsen
Toppnyheterna just nu