Insändare

Jag vill ha morgontidningen till frukosten

Insändare Artikeln publicerades

Det är inte nog med att ni drog ner på tidningen till oss prenumeranter, tidningen kommer sällan eller aldrig i tid

Skribenten vill ha sin tidning på morgonen.
Foto: Bertil Ericson / TT
Skribenten vill ha sin tidning på morgonen.

Vi får den vid 9-tiden eller kanske med posten på eftermiddagen. Hur skoj är det? Jag vill ha en morgontidning till frukosten och den ska väl vara utdelad till kl 06:00 – vad är det som gått fel?

Fortsätter det så här så säger jag upp prenumerationen. Jag börjar tröttna på att inte ha någon morgontidning längre och har snart vant mig av med det. Ni har även sett till att man inte kan ha någon annan tidning heller på grund av att även den i så fall bara kan levereras tre dagar i veckan resten med posten, usch så tröttsamt: Att en så pass stor stad inte kan hålla sina medborgare med en morgontidning.

Vad är det som gör att den inte kommer ut på morgonen? Tacksam för svar.

Lill-Britt Gadd

Svar direkt: Utdelningen är en central del i vår verksamhet och jag är bekymrad över att distributionen har försämrats på sina håll. Vi har slagit larm till Tidningsbärarna som sedan ett par veckor tillbaka vidtagit vissa åtgärder. Det innebär en förstärkt organisation för att säkerställa att leveransen av TA sker och att den sker i tid.

Eftersom vi inte är nöjda tar vi frågan på största allvar och tittar även på andra lösningar, men det är åtgärder som tar tid att genomföra. Därför ber jag om tålamod. För oavsett lösning så lovar jag dig och alla andra prenumeranter att det kommer att bli bättre.

Martin Falkenby,

chefredaktör