Insändare

Dagens ros…

Insändare Artikeln publicerades
Foto:privat

…till var och en, jag tror att det blir 15 stycken, i Manskören under ledning av Cicci Persson, som den 2 oktober underhöll oss boende och personal på Myrans äldreboende. Dessa stiliga män i mörka kostymer, vita skjortor och kravatter, gladde både vårt öra och öga med sin kraftfulla och vackra sång. För oss äldre, som inte så ofta kan ta oss till musikaliska begivenheter i stan, var det en uppiggande och glad upplevelse. Gör gärna om det nästa gång någon fyller 90 eller 100 år. Vi ser fram emot kommande 100-årsdagar. Från oss äldre med ungt sinne genom

Anna Lindborg

…till Gunnar Jarrå, för ditt superfina program i Radio Signalen den 5 oktober. Spela gärna mer sådan musik, jag hoppas det.

Marianne

…till alla bilister som har koll på regeln att de är skyldiga att släppa cyklister över gatan när de själva kör ur en rondell.

Cyklisten

…till Cecilia Green för att du är en sådan glädjespridare och inspiratör. Du visar verkligen att ingen kan göra allt – men alla kan absolut göra något. Önskar att fler människor såg möjligheterna så som du gör. Keep on!

Inspirerad kund