Insändare

Dagens ros…

Insändare Artikeln publicerades
Foto: Privat
Foto: Privat

…till Kockska stiftelsen och Bodil Frostholm som inbjudit hyresgäster och ”dagcentralare” till ett trevligt påskfirande den 12 april. Som underhållning fick vi njuta av sång och musik av musikern Jan Mattsson som även ordnade en trevlig tävling med olika kända melodier som tävlingsmoment. Gott kaffe och bakelse avslutade den trevliga eftermiddagen.

Glad påskfirare

…till personalen vid öron-, näs-, halsmottagningen Trelleborgs lasarett som trots att allt är fullbokat ringer tillbaka och bokar in mig på en återbudstid måndag morgon när jag drabbats av kraftig näsblödning. Det känns tryggt att komma till Er avdelning och snabbt och effektivt får Doktor Margrete och Marie stopp på blödningen genom att etsa igen blodkärlet.

Jan Ekelund

trygg och tacksam patient

…till min underbara syster Lena-Marie för att du är så snäll och följer med mig varannan vecka till Malmö när jag ska till kirurgens mottagning och lägga om mitt sår med mera hos sköterskan Jeanette. Ibland träffar jag doktorn annars är du så duktig och lägger själv om såret varje dag så som Jeanette lärt dig. Du är en fantastisk syster och guld värd. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig. Många varma kramar

din syster

Karin Lindahl