Många kringkostnader

Text: Smygebo
Publicerad 27 juli 2012 11.15 Uppdaterad 27 juli 2012 11.15
Större eller mindre text

Insändare.
Svar till SP (den 24 juli)

Man ska inte gnälla på att kommunen har ordnat så att man får stå med sin husbil på denna fantastiska gräsplan i Smyge. Jag förstår att många vill göra det gratis - om man har köpt en husbil för mycket pengar så måste man spara in på andra utgifter. Bäst då om någon annan betalar.

Men allt runt omkring kostar. Soptömning, gräsklippning och annan renhållning efter alla campare som kastar sopor i buskarna och inte i sopkärlen. Det är inte gratis. Vem ska betala om inte husbilsägarna? Ska Trelleborgs skattebetalare stå för det?

För övrigt så är platsen ett strandskyddat område, med allt vad det innebär, till exempel förbud att köra med bil eller campa. Platsen är inte en ställplats utan ett område som kommunen har fått dispens att nyttja under en kortare period under sommartid. Övrig tid är det strandskyddet som gäller.

Större eller mindre text21 läsare har reagerat på denna artikel

62% är glada

10% är likgiltiga

0% är nyfikna

29% är arga


Hur reagerar du på "Många kringkostnader"?

Läsarnas kommentarer

Din kommentar tillhandahålls av Disqus och ska ej betraktas som redaktionellt material. Genom att kommentera på Trelleborgsallehanda.se så godkänner du samtidigt våra regler.
Läsarpulsen
Toppnyheterna just nu